LEVERING 2 - 4 HVERDAGE | FRI FRAGT FRA 500 KR | ELLERS FRA 39 KR

Limfjordens Havørreder - Jens Andersen


Her får du historien om Jens. Vinder af ILURES CHALLENGE, som formår gang på gang at leverer havørreder i særklasse. Han har været med i ILURES CHALLENGE helt fra starten og debuterede på toplisten for første gang tilbage i juni måned 2018. Her vandt han både 1- og 2-pladsen. Alt i alt har Jens formået at placerer sig på førstepladsen 3 gange, andenpladsen 3 gange og tredjepladsen 2 gange over den tid ILURES CHALLENGE har eksisteret. Det har medbragt en masse flotte havørreder og præmier, som I kan se og læse om her i blogindlægget.

Hejsa – mit navn er Jens og jeg vil fortælle lidt nærmere om mit fiskeri. Jeg elsker at fiske og fisker næsten udelukkende efter havørred. Området jeg fisker er i Limfjorden omkring Thisted og lidt i en lokal å. I dagligdagen arbejder jeg som privat børnepasser. Jeg bruger rigtig meget af min fritid på fiskeriet, fordi det giver mig en form for afslapning/opladning, og så elsker jeg al den friske luft. Havørredfiskeriet er bestemt en hobby jeg ikke kunne leve uden. 

Juli

Juli måned 2019 vil kunne huskes længe for mit vedkommende. Det var nemlig har jeg satte ny pr. med en ordentlig basse af en havørred, som målte 67,5 cm og vejede 4.0 kg.

Det er så fedt når man f.eks. har set en fisk springe og man ligger et kast ud til den og venter i spænding, som indspinningen sker... og ligepludselig… BANG – så bider den på, og fighten kan begynde .

Jeg er især vild med de store fisk der ikke springer fri at vandet , men går dybt og tager line flere gange... Lige netop denne fight oplevede jeg med min nye pr. Under fighten gik utroligt mange følelser igennem mig på meget kort tid. Lige fra starten begyndte min krop at sitre af skræk for at miste denne skønhed.

Fighten var yderst eksplosiv – Havørreden tog flere forfærdeligt fede udløb, som var lige ved at tømme mit hjul for line. Det gjorde, at jeg i al hast måtte stramme bremsen et par gange. Efter 10-15 minutters fight kunne jeg dog ånde lettet op efter at have nettet havørreden. Her udbrød jeg et højt skrig af glæde og forløsning, da det er lige netop sådanne ture, der gør det værd at stå tidligt op og tage afsted i regn og blæst.

 

August

August måned har også budt på rigtig fine havørreder. Jeg fangede to over de 60cm på hhv. 65cm og 61cm. Derudover har jeg fanget rigtig mange mellem 40 og 50cm og også nogle stykker mellem 50 og 60cm.

Jeg fisker næsten kun med gennemløbsblink fra ILURES. Jeg er vild med de mange forskellige farver, der er at vælge imellem og er især vild med de mindste blink. Jeg syntes de går rigtig godt i vandet og jeg mister næsten aldrig fisk mere, siden jeg er begyndt at fiske med blink fra ILURES.

ILURES CHALLENGE

Jeg er vild med havørredkonkurrencen ILURES CHALLENGE og tænker ofte, at jeg lige skal se, om ikke jeg kan fange en fisk der kan komme i top 3. Jeg har jo været heldig at vinde en hel del præmier i denne konkurrence indtil videre.

En flot samling ILURES på 26 stk., som Jens har erhvervet sig gennem IC.

Flot førsteplads med havørred på 67 cm.

Vinder både anden- og tredjeplads med to havørreder over de 60 cm.

 

Faktisk er sandheden for Jens, at han stort set har vundet alle de ILURES gennemløbere, som han ejer i dag. Det hele startede med en konkurrence tilbage i foråret 2018.

Hvad mener du - Har Jens været heldig?

Vi mener ihvertfald at flid og ihærdighed betaler sig, og derfor ejer Jens netop nu en flot samling ILURES gennemløbere og det skyldtes det imponerende havørredfiskeri, som har bragt ham 3 x førsteplads, 3 x andenplads og 2 x tredjeplads.

Gør som Jens og deltag i ILURES CHALLENGE.

Tilmeld dig ilures challenge nu


16 kommentarer


 • oXiTykAQSjIEO

  RynJxeqrgpsUuGo


 • rLHjlUSmFMgE

  OzLZNYWciFK


 • TaSubZqfUVRK

  wJzSdLeblEa


 • RuxIMzrCDdASTgL

  XNPuTalUfYFA


 • AxSyDtvZGYhTWlc

  BOKNhdfwU


Indsend en kommentar