ILURES Trinity

Trinity trekanten

Trinity trekanten defineres af ILURES gennemløberenes ikoniske trekantede bagende. De tre sider bruger vi til at beskrive eksistensgrundlaget og kerneværdierne. Nederst i trekanten ligger eksistensgrundlaget, som er Product Development. De to øvre sider er kerneværdier og står for Competetion og Environment.

Product Development

Produktudvikling og innovation er grundstenene i ILURES. Vi udfordrer normerne og tester fremadrettet for altid at komme frem til det bedste resultat. Det har indtil videre resulteret i produktionen af gennemløbere i 3 forskellige materialer. Hvidmetal G, rustfrit stål og en speciel zinklegering. Det giver dig de bedste produkter i forhold til dit fiskeri, og på baggrund af vores testresultater, har vi nu udelukkende fokus på gennemløbere produceret af den specielle zink legering og rustfrit stål.

Competition

Uanset om du er ny eller erfaren lystfisker og om du fisker for at stresse af i en travl hverdag eller for at komme ud i naturen og undergive dig til de primitive instinkter, så giver fiskeriet os noget vi ikke kan undvære. Det vil vi gerne værne om og bidrage til, ved at skabe et fællesskab. Vi har derfor skabt ILURES CHALLENGE, hvor vi vil bringe lystfiskere tættere på hinanden, gennem god gammeldags konkurrence, hvor de største fisk bestemmer vinderne. Derfor er konkurrence en af vores kerneværdier hos ILURES.

Environment

Miljøet spiller en altafgørende rolle for vores fælles hobby fiskeriet. Det er en kerneværdi hos ILURES og vi vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet ved at rette fokus på, at skabe de bedste vilkår for miljøet.
Fremadrettet vil vi gøre mere for at støtte de organisationer, som aktivt går ind og gør en forskel og I kan forvente at se tiltag fra os i fremtiden, som gør at I kan hjælpe med at gøre forskellen.
Men små tiltag, som altid at rydde op efter sig selv efter en god fisketur, giver også mening og resultater. Vi gør hvad vi kan, for at værne om vores natur og håber at du vil gøre det samme.