LEVERING 2 - 4 HVERDAGE | FRI FRAGT FRA 500 KR | ELLERS FRA 39 KR

Privatlivspolitik


Vi videresælger aldrig personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med os på ilures.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål, at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos ILURES og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for ILURES, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Som registreret hos ILURES har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til ILURES via e-mail: kontakt@ilures.dk